![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|||||||
| Ocena Talii Wpisujcie tutaj Wasze talie. Wtedy inni użytkownicy będą mogli je ocenić. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Jan 2007
Siła reputacji: 0
![]() |
Oto taki przecietny deck;] Monster(9): 1xOpticlops 2xx-head cannon 2x-blue eyes whote dragon 1xsummoned skull 1x-v tiger jet 1xluster dragon 1xgemini elf Effect monster(19) 1xslate warrior 1xmagician of faith 1xspear dragon 1xz-metal tank 2x y-dragon head 1x harpie lady sisters 1xharpie lady 3 1xcyber gymnast 1xspirit reaper 2xkaiser sea horse 1xsand moth 1x w-wing catapult 1x harpie lady 1 1x chaos command magician 1x wall of illusion 1x harpie lady 2 saber beetle Ritual monster(2) 1xpaladin of white dragon 1xrelinquished Spell(9) 1xelegant egoist 1x monster reincarnation 1x mage power 1x lighting vortex 1x white dragon ritual 1x soul exchange 1x black illusion ritual 1x harpies' hunting ground 1x premature burial Trap(16) 1x sakuretsu armor 1x tottental tribute 1x raigeki break 1x bottomless trap hole 1x fairy box 1x compulsory evacuation device x dust tornado 1x magic cylinder 1x call of hunted 1x divine wrath 1x spell shild type-8 1x hysteric party 1x pharaoh's treasure 1x a hero emerges 1x shadow spell Fusion(3) 1x vw-tiger catapult 1x vwxyz dragon catapult cannon 1x xyz dragon cannon To tyle mysle ze dacie mi dobre rady na temat poprawek lub zmian mojego decka.Pozdrawiam!;]
Ostatnio edytowany przez Spirit Reaper: 08.01.2007 o 19:56. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wiedźma
Kandydat do odwyku
iTrader: 0 Zarejestrowany: Nov 2005
Miasto: Ankh-Morpork (Wawa)
Siła reputacji: 5
![]() |
O_________________________O...
Ty sobie żarty jakieś uskuteczniasz ? X_x' Jaki to ma być deck twoim zdaniem ? Za dużo niepotrzebnego syfu, za mało grywalnych kart...Nie ma czego oceniać...porady ?...nie wsadzaj wszystkich kart w jeden deck...kup sobie jakiś DOBRY Structure Deck i dopiero wtedy spytaj się ekspertów, co do fixów...tyle mam do powiedzenia na temat tego decku...dziękuję... stealth bird: Wiem, że jestem n00b, dlatego zwykle się nie wypowiadam, ale jak widzę takie coś, to nie mogę się powstrzymać ;P..
Ostatnio edytowany przez Samara: 08.01.2007 o 20:18. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Nov 2005
Miasto: Wodzisław Śląski
Siła reputacji: 5
![]() |
samara nie jestes ekspert wiec nie mądrój:P
to że to beznadziejna talia to by każdy mógł napisac nie tylko ekspert @spirit reaper wywal wszystko co robi mminus trade jak chcesz to se pozbieraj xyz to wtedy by ci były shining angele potrzebne i soul of the purity and light harpie wywal bo to syf wywal też rituale
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|