![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|||||||
| Ocena Talii Wpisujcie tutaj Wasze talie. Wtedy inni użytkownicy będą mogli je ocenić. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Zaprzyjaźniony bywalec
iTrader: 0 Zarejestrowany: Jun 2006
Miasto: ..:Silent Hill:..
Siła reputacji: 5
![]() |
a wiec chce powrocic do YGO po dosc dlugiej przerwie...niestety nie jestem w to najlepszy wiec oceniajac ten deck wescie po uwage to ze jestem troche n00bem narazie gram jakotakim "armed deckiem" i mam nadzieje ze mi doradzicie jak go polepszyc by byl to dobry deck creature: 3xArmed Dragon LV3 2xArmed Dragon LV5 1xArmed Dragon LV7 1xBreaker The Magical Warrior 2xChthonian Soldier 1xTwin-Headed Behemoth 1xGyaku-Gire Panda 1xSangan 2xZombyra The Dark 1xWinged Kuriboh 1xWinged Kuriboh LV10 1xMagican Of Faith 1xCrimson Ninja 1xCybernetic Cyclopean 1xNinja Grandmaster Sasuke Spell: 1xPrimature Burial 1xStray Lambs 1xSwords of Revealing Lights 1xMage Power 1xNobelman Of Crossout 1xTranscendent Wings 1xLevel UP! 1x Mzstical Space Tzphoon 1xLighting Vortex 1xCreature Swamp 1xLast Will 2xFissure 2xTribute of The Doomed Trap 1xCurse of Anubis 1xWall of Revealing Light 1xWaboku 1xXing Yhen Hu 1xSpell Shield Type 8 2xDust Tornado razem 42 robcie fixy i doradzcie zmiany ktore by mogly mi pomoc...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 3 Zarejestrowany: Aug 2006
Siła reputacji: 0
![]() |
Cytat:
Coś na razie bardzo cieńko oceniam ten deck na 3-/6 ale po kilku zmianach bedzie lepiej! |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wiedźma
Kandydat do odwyku
iTrader: 0 Zarejestrowany: Nov 2005
Miasto: Ankh-Morpork (Wawa)
![]() |
Ja bym to zrobiła tak:
Cytat:
EDIT Kurna, czemu nikt nie zwrócił mi uwagi na to, że zapomniałam o COTH ?! *gleb*
Ostatnio edytowany przez Samara: 27.01.2007 o 22:42. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Zaprzyjaźniony bywalec
![]() |
najwyzsza pora na update... oto aktualny deck i musze przyznac ze jest o niebo lepszy od poprzedniego a oto on:
creature: 3xArmed Dragon LV3 2XArmed Dragon LV5 1XArmed Dragon LV7 2xZombyra The Dark 1xKuriboh - (mam go w decku bo go lubie i czasem sie przydaje) 1xSangan !xMagican Of Faith 1xGyaku-Gire Panda 1xBreaker The Magical Wariorr 1xNight Assailant 1xTwin-Headed Behemoth 1xChaos Command Magican 1xSpirit Reaper 2xMataza the Zapper 1xMid Shield Gardna 1xCybernetic Cyclopean Spell: 1xMage Power 1xLast Will 1xStray Lambs 1xNobleman Of Crossout 1xCreature Swamp 1xPremature Burial 1xLighting Vortex 1xSwords Of Revealing Light 1xHeavy Storm 1xMystical Space Typhoon Trap: 3xCompulsory Evacuation Device 2xDust Tornado 1xWaboku 2xKarma Cut 1xTorential Tribute 1xCurse Of Anubis 1xCall of the haunted razem: 42 karty planutej tu jeszcze wsadzic 2x Bazoo Soul Eater i ewentualnie 2x Whirwind Weasel tylko co do tego drugiego nie jestem do konca pewny... bardzo prosze o oceny i fixy Ostatnio edytowany przez agrin: 17.02.2007 o 22:29. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
Sensei
iTrader: 0 Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Zakon Rycerzy Którzy Mówią "NI".
Siła reputacji: 10
![]() ![]() ![]() ![]() |
To tlyko propozycja fixa, dodanie paru dragonków pod Stamping Destruction. Pzoa tym starałem się zbytnio nie psuć, nie chcę ci przypadkiem zepsuć taktyki.
3xArmed Dragon LV3 2XArmed Dragon LV5 1XArmed Dragon LV7 2xZombyra The Dark 1xKuriboh 1xSangan 1xMagican Of Faith 1xGyaku-Gire Panda- Ja bym wywalił 1xBreaker The Magical Wariorr 1xNight Assailant 1xTwin-Headed Behemoth 1xChaos Command Magican- Wywal 1xSpirit Reaper 2xMataza the Zapper- -1 1xMid Shield Gardna- Ja bym wywalił 1xCybernetic Cyclopean- Wywal +3x Masked Dragon + Spear Dragon Spell: 1xMage Power- Wywal 1xLast Will 1xStray Lambs- Wywal 1xNobleman Of Crossout 1xCreature Swamp 1xPremature Burial 1xLighting Vortex- Wywal 1xSwords Of Revealing Light 1xHeavy Storm 1xMystical Space Typhoon +3x Stamping Destruction + Graceful Charity Trap: 3xCompulsory Evacuation Device- -1 2xDust Tornado 1xWaboku 2xKarma Cut 1xTorential Tribute 1xCurse Of Anubis 1xCall of the haunted + Mirror Force
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
Częsty gość
iTrader: 0 Zarejestrowany: Apr 2006
Miasto: Gliwice
Siła reputacji: 0
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Zaprzyjaźniony bywalec
![]() |
ale czy to juz pewne jak bedzie wygladac ta nowa ban-lista? bo narazie to co ostanio widzialem to myslalem ze to tylko plotki i przepuszczenia... a tak pozatym to czy warto wsadzic tu bazoo ? moim zdaniem swietna karta tylko nie wiem czy ona tupasuje...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
Sensei
iTrader: 0 Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Zakon Rycerzy Którzy Mówią "NI".
Siła reputacji: 10
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta druga(ta od Soultakera) jest bardziej pewna od pierwszej.
Multiverse- Forum Literackie ![]() Whose Side Are You On ? Dziesięcioro Aniołów Każdy kto mam o mnie zdanie, moze sie wypowiedzieć właśnie tutaj Ostatnio edytowany przez Exodus: 19.02.2007 o 15:31. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|