![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|
#1 |
|
Wielbiciel Ruby
Kandydat do odwyku
iTrader: 0 Zarejestrowany: Sep 2005
Miasto: Kielce
Siła reputacji: 6
![]() ![]() |
oto moje potrzeby tylko nie podawac kosmicznych cen bo nie mam za duzo kasy na transakcje ![]() i kilka pkt regulaminu: 1. Karty tylko w edycji angielskiej (chyba ze napisze inaczej). 2. Kupuje tylko od osob z min 1 poztywnym iTrader'em i bez zadnego negatywnego. 3. (chwilowy brak ^^') 4. Interesuje mnie raczej kupno na wymiane nie mam nic ciekawego. 5. Wy pierwsi oferujecie kwote. 6. Forma przesyłki do ustalenia ale prawdopodobnie priorytet lub polecony priorytet (przelew pocztowy na konto lub przy odbiorze). 7. Wszelkie oferty na gg (w podpisie) lub pw. Wants: [2] Smashing Ground [2] Dekoichi the Battlechanted Locomotive [2] Zaborg the Thunder Monarch [2] Thestalos the Firestorm Monarch [2] Armed Dragon LV7 [1] Armed Dragon LV10 [1] Mobius the Frost Monarch [1] Treeborn Frog [1] Exiled Force (najlepiej z DB2) [1] Red-Eyes B. Dragon (najlepiej z SDJ) [1] Red-Eyes Darkness Dragon (moze byc niemiecki) [2] White-Horned Dragon (moze ktos ma na sprzedaz xD) [1] Injection Fairy Lily [2] Snipe Hunter narazie tyle i karty najlepiej w jaknajmniejszej rzadkosci i edycja moze byc nielimitowana tylko zeby bylo tanio !! (monarchow pewnie nie dostane tanio nawet rarow wiec sie nie spieszyc z nimi xD)
Ostatnio edytowany przez Mibi: 12.03.2007 o 18:01. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|