![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|||||||
| Ocena Talii Wpisujcie tutaj Wasze talie. Wtedy inni użytkownicy będą mogli je ocenić. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Wielbiciel Ruby
Kandydat do odwyku
iTrader: 0 Zarejestrowany: Sep 2005
Miasto: Kielce
Siła reputacji: 6
![]() ![]() |
powiem najwazniejsze od razu: nie mam: RoD, MF, BTH, Smashing Ground, CD, Cyber Phoenix, Monarchów, D.D. Assailant, Wiecej Exiledów, Scapegoat, Treeborn Frog (chyba tyle xD). Monsters: 23 [1] Mobius the Frost Monarch [1] Twin-Headed Behemoth [1] Sangan [1] Destiny Hero – Diamond Dude [1] Majestic Mech – Ohka (mam tylko Ultimata czy warto go trzymac??) [1] D. D. Warrior Lady [1] Exiled Force [2] Marauding Captain [2] Gigantes [3] Giant Rat [3] Yellow Gadget [3] Green Gadget [3] Red Gadget Spells: 12 [2] Fissure [2] Creature Swap [1] Snatch Steall [1] Brain Control [1] Rush Recklessly [1] Nobleman of Crossout [1] Pot of Avarice [1] Heavy Storm [1] Enemy Controller [1] Mystical Space Typhoon Traps: 6 [1] Call of the Haunted [1] Torrential Tribute [1] Ultimate Offering [3] Sakuretsu Armor Deck: 41 A teraz wytlumacze dlaczego taki deck a nie inny otoz chodzilo mi o "speed'a" tutaj prawie zawsze bedzie jakis pot na polu Sangan, gaint raty, gadgety, maraudingi i ultimate offering to zapewnia. jest duzoe earthow wiec latwy summon gigantesa. twin headed tez sie przyda a chocby nawet zeby go na mobiusa poswiecic no i dodatkowy pot na polu. Majestic mech tak samo latwy summon no i creature swap. Diamond Dude mnie zaciekawil jak go zobaczylem w boscie mam chyba 8 normall spelli wiec beda szly na greyv dzieki czemu bedzie lepszy top decking a przy okazji moge uzyc tych normal spelli bez placenia kosztow np nie plac 800 lp przy brain controlu. PoA zapewni zeby sie deck za szybko nie skonczyl (xD). Creature Swap do Ratow ohki itp. a reszty stapli chyba nie musze tlumaczyc ?? prosze o fixy i oceny ![]() pzdr
Ostatnio edytowany przez Mibi: 23.02.2007 o 11:12. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|