![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 3 Zarejestrowany: Jul 2005
Miasto: Częstochowa
Siła reputacji: 0
![]() |
Witam! Mam kilka kart do "popchnięcia". Może nie są to jakieś specjalne rarytasy, ale zawsze. 1. Jeśli chcesz coś kupić pisz na GG. 2. Wysyłasz mi kase przelewem, bez szemrania. 3. Karty wysyłam jak otrzymam przelew. 4. Żadnych Shitów za pobraniem - nie lubie tego i nie polubie *-moje perełki, łatwo nie dam(ewentualnie w Decku mogą być :P ) MAM ULTIMATE RARE Spark Blaster [CRV-EN047] ULTRA RARE Blue-Eyes White Dragon [SDK-001] Red-Eyes Darkness Dragon [SD1-EN001] Theinen the Great Sphinx [EP1-EN001] Andro Sphinx [EP1-EN002] Sphinx Teleia [EP1-EN003] Mazera DeVille [TLM-ENSE3] SUPER RARE Blue-Eyes White Dragon[SKE-001] Dark Magician [SYE-EN001] Lord of D [SDL-EN041] King Dragun [FET-EN036] Magical Mallet [DP2-EN024] Card Destruction [SDY-EN042] Damage Condenser [SOI-EN052] * RARE Legendary Flame Lord [DCR-EN081]* Master of Oz [SOD-EN035] Destiny Hero Dasher [POTD-EN017]* Herald of Purple Light [EOJ-EN019] Mataza the Zapper [IOC-086]* Transcendent Wings [CRV-EN045] Skyscreaper [DP1-EN021] Fire Darts [CRV-EN049] Token Feastevil [TLM-EN057] COMMON O to pytać
Składam dwa decki : Podstwowo E-Heroes Później : Dragon-type Deck. Jeśli jesteś graczem Ygo z Częstochowy zapraszam na PM lub GG Ostatnio edytowany przez ALPHAsan: 12.04.2007 o 13:59. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 3 Zarejestrowany: Jul 2005
Miasto: Częstochowa
Siła reputacji: 0