![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|||||||
| Ocena Talii Wpisujcie tutaj Wasze talie. Wtedy inni użytkownicy będą mogli je ocenić. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Apr 2007
Siła reputacji: 0
![]() |
POTWORY: [1] Fire Princess [1] Red-Eyes B. Chick [1] Red-Eyes B. Dragon [1] Harpie Lady Sisters [1] Harpie Lady 1 [1] Harpie Lady 2 [1] Harpie Lady 3 [1] Harpie's Pet Baby Dragon [1] Sangan [1] Penumbral Soldier Lady [1] Tribe-Infecting Virus [1] Man-Eater Bug [1] Dancing Fairy [1] Time Wizard [1] Zolga [1] Des Koala [1] Summoned Skull [1] Element Saurus [1] Magician Of Faith [1] Dark Magician W sumie: 20 potworów FUZJA: [1] B. Skull Dragon W sumie: 1 potwór KARTY MAGII: [1] Elegant Egoist [1] Reload [1] Polymerization [1] Impentrable Formation [1] Monster Reborn [1] Lighting Vortex [1] Nobleman Of Crossout [1] Change Of Heart [1] Malevolent Nuzzler [1] Shield & Sword W sumie: 10 kart magii PUŁAPKI: [1] Sakuretsu Armor [1] Self-Destruct Button [1] Dust Tornado [1] Magic Jammer [1] Waboku [1] Aqua Chorus [1] Nutrient Z [1] Call Of The Haunted [1] Hysteric Party [1] Blasting The Ruins W sumie: 10 pułapek Łącznie: 40 kart w decku + 1 potworek fuzji Proszę o rady dotyczące ulepszenia mojej talii
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Sensei
iTrader: 0 Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Zakon Rycerzy Którzy Mówią "NI".
Siła reputacji: 10
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma być Fire princess, będzie Fire Princess
POTWORY: [1] Fire Princess- +2 [1] Red-Eyes B. Chick - WON [1] Red-Eyes B. Dragon- WON [1] Harpie Lady Sisters- WON WON WON [1] Harpie Lady 1- Wywal [1] Harpie Lady 2- Wywal [1] Harpie Lady 3- Wywal [1] Harpie's Pet Baby Dragon- Wywal [1] Sangan [1] Penumbral Soldier Lady- WON [1] Tribe-Infecting Virus- BAN [1] Man-Eater Bug- WON WON WON [1] Dancing Fairy- Wywal [1] Time Wizard- WON [1] Zolga [1] Des Koala- WON [1] Summoned Skull- WON [1] Element Saurus- WON [1] Magician Of Faith- BAN [1] Dark Magician- WON + 3x Cure Mermaid + Guardian Angel Joan + 2x Hysteric Fairy + 3x Nimble Momonga + 3x Skull Mark Ladybug + 2x Giant Rat + 3x Nova Summoner + Injection Fairy Lilly W sumie: 23 KARTY MAGII: [1] Elegant Egoist- Wywal [1] Reload- Wywal [1] Polymerization- Wywal [1] Impentrable Formation- WON [1] Monster Reborn- BAN [1] Lighting Vortex- Wywal [1] Nobleman Of Crossout [1] Change Of Heart- BAN [1] Malevolent Nuzzler- WON [1] Shield & Sword- WON + Emergency Provisions + Scapegoat + Token Thanksgiving + Heavy Storm + Mystical Space Typhoon + Pemature Burial W sumie: 7 kart magii PUŁAPKI: [1] Sakuretsu Armor [1] Self-Destruct Button- Wywal [1] Dust Tornado [1] Magic Jammer- Wyal [1] Waboku- Wywal [1] Aqua Chorus- Wywal [1] Nutrient Z- Wywal [1] Call Of The Haunted [1] Hysteric Party- Wywal [1] Blasting The Ruins- Wywal + 2x Draning Shield + 3x Option Hunter + Mirror Force + Torential Tribute + Ojama Trio W sumie: 11 pułapek Razem: 41
Multiverse- Forum Literackie ![]() Whose Side Are You On ? Dziesięcioro Aniołów Każdy kto mam o mnie zdanie, moze sie wypowiedzieć właśnie tutaj Ostatnio edytowany przez Exodus: 10.04.2007 o 10:33. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
Senpai
iTrader: 1 Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Radom
Siła reputacji: 8
![]() ![]() |
Nieźle Exo... Ale Giant Rat? Ile tu Earthów jest?
Z trapów dodać by można solemn wishes (2, 3 moze). Cure Mermaid - dobrze, w tym decku praktycznie stample. Większośc raczej dobrze. Gugi: jeśli zastanaiwasz się,d laczego nikt tego nie ocenił to już mówię: ten deck jest kompletnie nei przemyślany, nawet jak an mieszańca. Równie odbrze mógł by się nazywać Summoned Skull czy Dark magician deck (jedna Fire princessO_O i to bez life upperkówO.O'). Kórkto mówiąc- nawet nie tragicznie
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
Sensei
iTrader: 0 Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Zakon Rycerzy Którzy Mówią "NI".
Siła reputacji: 10
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|