![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|
#1 |
|
Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 1 Zarejestrowany: Jan 2007
Siła reputacji: 0
![]() |
Moje poszukiwania: - E-Hero Dark Neos - Ancient Rules x2 - Monster Reicarnation - E-Hero Necroshade (teraz częściej spotykany w YSDJ )- Neo-Spacian Grand Mole - E-Hero Neos Alius - Neo Space Pathfinder - E-Hero Magma Neos - Reverse of Neos - Double Summon Poszukiwania siory: - Cyber Dragon x2 - Cyber Phoneix - Cyber Barrier Dragon A oto mój skromny sklepik ![]() Ultimate Rare: brak Secret Rare: brak Ultra Rare: N Blue-Eyes White Dragon SDK N Red-Eyes B. Dragon (niemiecki) SDJ R Black Luster Soldier SYE R Relinquished SDP za niedługo SOLD T !!TORRENTIAL TRIBUTE!! LON 1st Edition - tylko za TT w commonie i kasa/wanty Super Rare: N Blue-Eyes White Dragon SKE x2 E Lord of D. SDK E Penguin Soldier SDJ S Black Illusion Ritual MRL za niedługo SOLD S Black Luster Ritual SYE S Reload IOC S The Flute of Summoning Dragon SDK x2 T Shadow Spell SKE x2 Rare: N Aqua Madoor LOB N Giant Soldier of Stone LOB N Hyozanryu MRL N Sealmaster Meisei AST E Bladefly MRD E Brron, Mad Kind of Dark World EEN E Fusion Devourer STON E Getsu Fuhma IOC E Gilasaurus LON E Lekunga DR2 E Magician of Faith DB1 E Metallizing Parasite - Lunatite DCR E Princess Curran SOI E Tornado Bird LON E Ultimate Insect LV1 SOD E Winged Kuriboh LV10 DP1 S Armed Changer EEN S Chthonian Alliance EEN S Infinite Cards LON S Machine Duplication RDS S Mask of Brutality LON S Spirit Message "N" LON S Spirit Message "A" LON S Spirit Message "L" LON S Spiritualism LON T Compulsory Evacuation Device IOC T Destruction Ring IOC T Malfunction SOI T The Transmigration Prophecy STON Oznaczenia: N - Normal Monster F - Fusion Monster R - Ritual Monster E - Effect Monster S - Spell T - Trap Mam jeszcze kuuupę commonów Niedługo zrobię listę, nie będzie trzeba pytać ![]() Moje aukcje na Allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3034225 Niektóre karty są zaznaczone na kolory: czerwony - karta jest wystawiona na Allegro zielony - karta, którą niedługo dostanę
Ostatnio edytowany przez JoeyWheeler: 27.10.2007 o 11:05. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|