![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|
#1 |
|
Dżedaj
Senpai
iTrader: 1 Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Tokio - 3
Siła reputacji: 7
![]() ![]() |
Phantom Darkness ![]() Release Date: 23rd November 2007 5 cards per pack, 30 packs per box Includes 80 cards 1 Holographic Rare 5 Ultra Rare 9 Super Rare 18 Rare - “Dark Monsters” (new series), focus Dark Attribute Monster (deckbuilding) - Cards used by Yubel, Judai, O’Brien, Hell Kaiser and Edo included - Cover monster will be Yubel – Das Extreme Traurig Drache po kliknięciu na więcej zobaczycie mini spoiler i źródło.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Nałogowiec
iTrader: 6 Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Poznań
Siła reputacji: 7
![]() ![]() |
Nie ma co, zapowiada się super ^^ ja oczekuję dark monarcha, no i duuuużo darków^^mam nadzieje że wyjdzie tam jescze sporo fajnych kart
|
|
|
#3 |
|
Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 1 Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Złotoryja
Siła reputacji: 5
![]() |
Dark Nephthys i Dark Armed Dragon, omg, zaczęło się przerabianie istniejących kart, już widzę kolejne: Dark Horus, Dark Golem, Dark Dark Magician, Dark Firegrass... Po tym Nephthysie spodziewałem się czegoś więcej, zwłaszcza, że ostatnio składam Phoenixa^^ A co do tego Dark Monarcha, to o ile dobrze pamiętam, wyjdzie w SD 14.
Ostatnio edytowany przez Athem: 23.09.2007 o 13:30. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|