![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|||||||
| Ocena Talii Wpisujcie tutaj Wasze talie. Wtedy inni użytkownicy będą mogli je ocenić. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Sensei
iTrader: 3 Zarejestrowany: Oct 2005
Miasto: Łeba
Siła reputacji: 6
![]() |
Zrobiłem kilka zmian. Wywaliłem Mobiusa, Gravekeeper'sy, breakera i Apprenince. Wstawiem trochę zombie i Flying Kamakiri #1. Monsters: 2x Sacred Phoenix of Nephthys 2x Zaborg the Thunder Monarch 1x Raiza the Storm Monarch 3x Cyber Dragon 2x Hand of Nephthys 2x Flying Kamakiri #1 2x Pyramid Turtle 2x Ryu Kokki 1x Snipe Hunter 1x Sangan 1x Treeborn Frog 1x Twin-Headed Behemoth 1x Spirit Reaper 1x Neo-Spacian Grand Mole Spells: 2x Reasoning 1x Heavy Storm 1x Mystical Space Typhoon 1x Scapegoat 1x Smashing Ground 1x Pot of Avarice 1x Nobelman of Crossout 1x Premature Burial 1x Enemy Controller 1x Lighting Vortex 1x Brain Controll 1x Creature Swap Traps: 1x Mirror Force 2x Sakuretsu Armor 1x Call of The Haunted 1x Torriental Tribute
Ostatnio edytowany przez Nequ: 14.10.2007 o 09:27. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 1 Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Złotoryja
Siła reputacji: 5
![]() |
Nie chce mi się przepisywać całej listy, więc po prostu napiszę co mi się nie podoba.
Przede wszystkim Apprentice. Nie grasz ani na OVMie, ani na MoFce, masz za to Behemotha. Zamiast dwóch Apprek wrzuciłbym Kamakiri, dlatego, że jak sam napisałeś, boisz się Noblemana (może Spell Shield Type-8?), a poza tym działają ataki samobójcze. No i ma większy atak Reszta jest w sumie ok, choć gdybym dłużej nad tym posiedział, to zrobiłbym pewnie jeszcze kilka zmian. Najchętniej usunąłbym tych Monarchów, bo sam gram Phoenixem, który nie jest aż tak nastawiony na nie i do tego się przyzwyczaiłem, ale to by zmieniło ideę decku. Jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy to dopiszę.Pzdr __________________________________________________ _______________ OK, sorry to był chyba mój błąd bo źle przeczytałem. Ostatnio edytowany przez Athem: 16.10.2007 o 13:53. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
Sensei
iTrader: 3 Zarejestrowany: Oct 2005
Miasto: Łeba
Siła reputacji: 6
![]() |
Dzięki za wypowiedź, apropo: "Zdradź mi pewien sekret związany z tym co napisałeś o Creature Swapie: jeśli w swojej turze special summonujesz potwora w pozycji face-down, to jak w tej samej turze chcesz go flipnąć?"
Chodziło mi o to, że amam na polu zsetowanego apprentince magiciana. Wystawiam jakiego potka, aktywuje creature swap. Apprentince Magician Daje oppowi, otrzymuje coś tam, atak w seta i efektem wchodzi hand of nepthys na moje pole |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Senpai
iTrader: 0 Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Krakow
Siła reputacji: 8
![]() ![]() |
I z efektu Appr magician korzysta przeciwnik..
Efekt Appr Magician aktywuje sie gdy jest zniszczony.. a zniszczony zostaje na polu przeciwnika... To nie Sangan ani zaden inny searcher, ktorego efekt aktywuje sie w Grave. Vortexa to odrazu wywal. Reasoning tez.. bo jak z niego wejdzie monarch to jego efekt sie nie aktywuje. Zombiakow to ja tu troche nie lapie bo nie maja zadnego wsparcia i sa tu Bóg wie po co. Malo przemyslany deck. Oceny standardowo nie dam...
|
|
|
#5 | ||
|
Member
Nowość w zestawieniu
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Senpai
iTrader: 0 Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Krakow
Siła reputacji: 8
![]() ![]() |
Spx. Moj blad. Na karcie pisze co innego i jakos zawsze sie gralo tak ze ten kto mial ostatni appr na polu uzywal efektu.
|
|
|
#7 | |
|
Member
Nowość w zestawieniu
![]() |
Cytat: