![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|||||||
| Ocena Talii Wpisujcie tutaj Wasze talie. Wtedy inni użytkownicy będą mogli je ocenić. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Godlike!
Otaku
iTrader: 0 Zarejestrowany: Dec 2005
Miasto: Covenant Holy City
Siła reputacji: 8
![]() ![]() |
Karty Monsters (20): 3xArmed Dragon Lv3 3xArmed Dragon Lv5 2XArmed Dragon Lv7 1xSpirit Reaper 2xCyber Dragon 3xMasked Dragon 1xTwin-Headed Behemoth 1xD.D. Warrior Lady 1xMirage Dragon 1xMagician of Faith 1xSangan 1xLord of D. Karty Spell (15) 3xStamping Destruction 1xThe Flute of Summoning Dragon (ale jeszcze moge zminić) 1xPremature Burial 1xHeavy Storm 3x Level Up! 1xSwords of Revealing Light 1xLucky Mallet (zamiast Reload) 1xBrain Control 1xNobleman of Crossout 1xCreature swap 1xMonster Reincarnation Karty Trap (7): 1xCall of The Haunted 3x Sakuretsu Armour 1xDust Tornado 1xTorrential Tribute 1xMirror Force Side deck: W budowie, prosiłbym o porady. potrzeba duzych zmian. testowałem tę talię w grach przez KCVD i cienko szło. Głównym problemem zazwyczaj był brak potów niskiego poziomu w łapie i czasem juz na starcie gry nie miałem co przywoływać.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Nałogowiec
iTrader: 6 Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Poznań
Siła reputacji: 7
![]() ![]() |
Snatch Steal ma bana i spirit reaper limita
Dodaj z 2 sztuki Armed Dragon LV10, ywal royalkę, dodaj 3 saku...no i jeszce jednego cyber dragona ;]
|
|
|
#3 |
|
Godlike!
Otaku
![]() ![]() |
własciwie, to nie orientuje się ostatnio w świecie kart, dawno już się tym przetsałem interesować. To jest bardzo stara wersja talii, obecnie opracowałem nową, ale uważam, że 2x LV10 to znacznie za duzo. Grałem tą talią przez neta (oczywi scie bez kart z banem i z uwzględnieniem limitów) to albo nie miałem potworów w postaci mięcha armatniego, a nie chciałem ryzykować atakowania najlepszymi kartami w ciemno, albo miałem puste pole, bo nie miałem żadnych potów do 4 LV na starcie. 3 saku...
Miyabi nie ma w bazie danych KCVD, więc można jej nie uwzgledniać, last will także, nad czym mocno ubolewam T___T myslę, ze Cyber Dragon jeden wystarczy. Wiem, ma świetny efekt, zważywszy na mój problem, ale wolałbym jednak jakiegos pota, którego ewentualnie mógłbym tributować dla AD LV5 aha, zrobiony edit talii, teraz jest stan aktualny. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Nałogowiec
iTrader: 6 Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Poznań
Siła reputacji: 7
![]() ![]() |
Mże dodaj 3x hydrogeddon? Jak chcesz mięcho to się przyda ;p
|
|
|
#5 |
|
Godlike!
Otaku
![]() ![]() |
hmm, myślę, że nie. Narazie grałem około 15 dueli i tylko 1 przegrałem. tala jest dobra, szczególnie zagrania ADlv5 i wyrzucanie lv10 dla efektu XD miałem raz tak, jak koleś mi gravity binda walnął, ale go wykończyłem sanganem, lv3 i efektem lv5 XD
Aha, wywaliłem Flute of summoning, nie przydawało sie, poza tym i tak bym mało co mógł nim przywołać, bo LV7 i 10 mogą być przywołane tylko w jeden sposób. Za to dodałem lv10 i Mountain, czasem się te 200 ATK przydaje |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Zaprzyjaźniony bywalec
iTrader: 6 Zarejestrowany: Dec 2005
Miasto: Chełmża
Siła reputacji: 5
![]() |
to z kim ty grasz xD?
u mnie w woj. jest zacofana metka ale takie decki koncza glownie na ostatniej 4 w rankingu. Dodaj staple, deck ma za malo speeda + power draw lepszy, wywal karty zbanowane i wogole zrob deck pod nowa ban liste. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|