![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
#41 |
|
Senior Member
Hanoyou
iTrader: 0 Zarejestrowany: May 2005
Miasto: Nie nazwałbym mojego miejsca zamieszkania miastem...
Siła reputacji: 7
![]() |
Yoh: I moze nie zauwazyliscie ale mamy tylko 1 dzien na dotarcie do DobyVilith
Faust: (mysli) Mamy jeden dzien na dojscie do DobyVilith Trey: (tez mysli) Nie musi nam tego przypominac Ryoh takze mysli O.O) Mam kamien w bucieReszte to juz wszyscy wypisali
|
|
|
#42 |
|
Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Oct 2006
Siła reputacji: 0
![]() |
Ok,,widze że wszyscy wypisali bardzo śmieszne ale mi się popodoba to:
Przed walką druzyna lena i chyba druzyna zaglady (nie wiem ale to sa ci co gra gosciu na gitarze jak chc e cos powiedziec:jego duch astróz to swiina )Chocolove: Hej ludzie!!Pomozcie nam oni utkwili srednowieczu niech ktos pusci Jenifer Lopez. to mnie dobilo D:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Senior Member
Częsty gość
iTrader: 0 Zarejestrowany: Dec 2006
Miasto: Wlkp.
Siła reputacji: 4
![]() |
Hmm dla mnie było bardzo zabawne np;
-Dlaczego to tak smakuje?-pyta Trey. -Dlatego, że w tej szklance czymamy płyn do mycia naczyń-odparła Anna. -Trey!!Jak mogłeś być taki głupi!-krzyknoła Pilica. Albo: -Ej, B*Boy popatrz z niego coś wychodzi.-powiedział jakiś kolo z Beznadzijenych patrząc na Ryo. Ryo stęka i nagle puszcza pierdziela xD -Wiesz co wolałbym stanąć twarzą w twarz z tym duchem.-powiedział B*Boy odychając głeboko. -Nie oddychaj bo sam się zamienisz w ducha!
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
Kandydat do odwyku
iTrader: 0 Zarejestrowany: Oct 2006
Miasto: Łódź
Siła reputacji: 4
![]() |
a ja najbardziej lubię ten tekst
Choco: Ona jest jego narzeczoną? to jej pierścionek ma 24 karotki (przebrany za marchewkę) zapada chwila ciszy You: Choco jest komikiem Anna:Aha Mnie to rozwaliło |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Junior Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Feb 2008
![]() |
Mi najbardziej sie podobało jak było ten odcinek że byli w HocusPoc w domku po tym jak bason czyms dostał Len otwiera drzwi
Bason: Ale ja nie chce (smutnym głosem) Len:Bason Bason: no dobrze (smutny) po chwili DONK i sie wszyscy smieja xD To dla mnie najfajniejszy
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Junior Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Oct 2009
![]() |
Pierwsze spotkanie Chocolove i Anny
Anna (do Yoh): Twoja przyszła żona przyniosła tajemnice wroga. Choco: Przyszła żona? To jej pierścionek musi mieć 24 karotki! Cisza Yoh: Choco jest komikiem. Anna: Rozumiem. :d --- Yoh: Tylko jedna osoba może zostać królem szamanów. i tak będziemy musieli ze sobą walczyć, prawda? Faust VIII: Pewnego dnia będziemy musieli ze sobą walczyć... Horo Horo: Nie musi nam o tym przypominać. Choco: Może lepiej będzie nam bez żadnych przyjaciół... Rio: Mam kamień w bucie. xDD
|
|
|
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|