![]() |
Yu-Gi-Oh |
|
|||||||
| Ocena Talii Wpisujcie tutaj Wasze talie. Wtedy inni użytkownicy będą mogli je ocenić. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Jul 2005
Siła reputacji: 6
![]() |
Normal monsters (15): Mystic Horseman Battle Ox Bokoichi The Freightening Car Kojikocy Ryu-Kishin Powered Opticlops Uraby Koumori Dragon Rogue Doll The Dragon Dweelinsg In The Cave Hyozanryu Blue-Eyes White Dragon Skull Red Bird Luster Dragon #2 La Jinn The Mystical Genie Of The Lamp Effeckt monsters (15): Creeping Doom Manta Spirit Ryu Invasion Of Flames Trap Master Heavy Mech Support Platform Tactical Espionage Expert Lord Of D. Mystic Swordsman LV6 Mad Sword Beast Mysterious Puppeteer Hane-Hane Harpie Lady 2 Mystic Tomato Kaiser Sea Horse Witch Of The Black Forest Ritual monsters (1): Paladin Of White Dragon Spell cards (18 ): Change Of Heart Soul Exchange Ookazi Malice Dispersion Mountain Nobelman Of Crossout Megamorph Tribute To The Doomed The Inexperienced Spy The Flute Of Summoning Dragon Rush Recklessly Fairy Meteor Crush Lighten The Load Premature Burial Fissure Monster Reborn De-Spell White Dragon Ritual Trap Cards (10): Gift Of The Mystical Elf D. Tribe Riryoku Field Burst Breath Shadow Spell Trap Hole Just Desserts Jar Of Greed Dust Tornado Light Of Intervention Nie boje się krytyki, sam uważam że mój deck to śmietnik... nie napisałem o tym że to ma być Dragon i/lub Machine deck żeby nieurazić wyżej wymienionych Decków... To są wszystkie karty jakie mam miałbym ich więcej gdybym tylko wiedział jak wyglądają podróbki... (dla niewtajemniczonych dodam że na podróbki wydałem w sumie około 160 zł ![]() ![]() ) dlatego też to są karty jedynie ze Starter Deck Kaiba Evolution (innych starterów w Empiku nie było, a structorów wogule nie było ) i z jednego boostera Rise of Destiny (tam trafił mi się Mystic Swordsman LV6)... Oceniać, nie boje się ostrej krytyki... może we Wrześniu kupie sobie structor Dragon Roar (jesli uzbieram tyle kasy i będzie w Empiku)... To narazie wszystko...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Senpai
iTrader: 1 Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Bydgoszcz
Siła reputacji: 7
![]() |
Ech,no kiepsko,no...Zrób najlepiej dragon deck.Kup se Structure deck Dragon Roar,powrzucaj stamtąd większość kart, z tych zostaw Bewd-a,Lord of D.,Flute of Summoning Dragon,Paladin of White dragon i rytuał do niego i
Mystic Swordsman LV.6.Podokupuj też Boostery:Soul of Duelist i Rise of destiny,tam są min.Horusy,Armed Dragon LV.7,Mirage dragon,Covering Fire,Ritual Weapon i Level UP.Poskładaj z nich inteligentną talię i dopiero potem daj do oceny...Pozdrawiam! :wink:
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
chyba z 50 osob ma dragon decka. niech se zrobi warior albo water hmmm.... moze przydalby sie tez insect :roll: w nastepnym poscie ocenie taliue. |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Senior Member
Senpai
iTrader: 1 Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Bydgoszcz
![]() |
Cytat:
A po drugie ocenisz go w tym poście edytując go cholerny spamerze! :evil:
|
|
|
|
#5 | |||
|
Member
Nowość w zestawieniu
iTrader: 0 Zarejestrowany: Jul 2005
Siła reputacji: 6
![]() |
Cytat:
Po drugie: Nie pisz mi jaki mam mieć deck tylko go oceń (ale szczerze) i napisz co mam wymienić/dodać/usunąc :!: :evil: |
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
Kandydat do odwyku
iTrader: 0 Zarejestrowany: May 2004
Miasto: z mrocznej odchłani zwanej Rybnik'iem
![]() |
jak se dokupisz troche kart to ostatecznie ocenie ale na razie oceinam na 2+/6 ponieważ jak sam napisałeś:to tylko SKE i Rise of Destiny. A + to za MSLv6
EDIT:Jeszcze jedno owywalaj słabe potki bez efektu które mają atak poniżej 1600(np.Mystic Horseman) aż ci zostanie w tali 40 kart.
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
eh... namieszales troche i nie moge w ogole sie skupic. deck 2/6 po mioch zmianach moze bedzie lepiej |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|