![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
#1 |
|
Godlike!
Otaku
iTrader: 0 Zarejestrowany: Dec 2005
Miasto: Covenant Holy City
Siła reputacji: 8
![]() ![]() |
Adamus dał mi oficjalne pozwolenie na wprowadzenie nowego systwmu walk. Z tego tez tytułu mianuje się głównym sedzią, Senu zostaje moją zastepczynią, jako,że pomagała mi ten system stworzyć. Reszta sedziów bez zmian, oprócz Lighta (ma mało czasu) i Kubasa (i tak nic nie robi) A oto on: wymyśliłem z Lana nowy system walk, jaki moznaby zastosować w walkach. jest on lepszy, ponieewaz atak za sporo forioku nie zada juz małych obrazeń, ale też nie rozwali od razu. oto on: K-Ilość oczek, jaka wypadła na kostce P-połowa żuzytego FR na atak Z-Zależność mnożenia od ilości FR Ile sie mnoży, w zależności od zuzytego FR(K) 5-x1 20-x2 30-x3 50-x4 70-x5 100-x6 130-x7 160-x9 200-x10 Edit!!: W atakach powyzej 50 FR ilość oczek wyżuconych na kostce mnożona x2, w atakach powyżej 100, x3, powyżej 200 x4, np: mamy atak za 50FR, i wypadło 3 na kostce, wiec: 25 + (3x2)x4=49 dmg Damage wyliczane jest ze wzoru: P + K x Z Zamiana FR na HP i spowrotem, odbywa się systemem 2 za 1, z uwagi na zuzycie energi na sama zamianę, czyli: Przy zamianie FR na HP, 2FR=1HP Przy zamianie HP na FR, 2HP=1FR zeby go zastosować, musze dostac od ciebie pozwolenie, poniewaz oboziązuje system kubasa. ale żeby to zrobic, musiałbym byc głównym sedzią. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Wzmocnienia i dozolone ataki pozostaja bez zmian ; )
Ostatnio edytowany przez Entelarmer: 30.08.2006 o 09:20. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Nałogowiec
iTrader: 0 Zarejestrowany: Nov 2005
Miasto: Bełchatów
Siła reputacji: 5
![]() |
O Lol !! Czlowieku A Czemu Ty Sie Nim Mianujesz !!?? Moze Bys Sie Zapytal Innych Co Oni O Tym Mysla !! A Nie Sam Podejmujesz Decyzje !! I Dlaczego Zrobiles Tak Ze Najpierw Odeszles Z Sedziowania A Teraz Powracasz?? W "glori" Chwaly :| To Chyba Bylo Celowe... Najpierw Zabraliscie Mi Moda A Teraz Sedziego !! Ja Wymyslilem Walki Sk I Watpie Ze Ktos By Wpadl Na Taki Pomysl Ale Robie Co Chcecie !! Narka !!
To już dwa lata na tym forum ! Listopad 2005 - Listopad 2007 ![]() Bełchatowska Kasta... Broni Dumy Swego Miasta !! GKS !! ![]() Mój Ninja w Naruto RPG Mój Trener w Pokemon RPG Mój Szaman Ostatnio edytowany przez Kubas: 05.05.2006 o 15:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Godlike!
Otaku
![]() ![]() |
nie bulwersuj się, bywasz rzadko, wiec cie odsunołem od stanowiska. ale sedzia mozesz być, jeżeli tylko bedziesz częściej forum odwiedzał. A ja się nim mianuje, bo ten nowy system walk wymysliłem Ja i czesciowo Senu (pozdro). A od moda odsunał cię MW i Adamus.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Nałogowiec
iTrader: 0 Zarejestrowany: Nov 2005
Miasto: Bełchatów
![]() |
A czemu ty mnie odsuneles?? jezeli niebyles sedzia itp... i wogole czy ktos powiedzial ze twoj stsyem jest lepszy?
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
Senpai
iTrader: 1 Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Radom
![]() ![]() |
JA proponuje próbną walkę na tym systemie, zobaczymy, jak się sprawdza
ktoś do testu??ps. Kubas, to nie jego system tylko ich (tzn Wysłannika i Senushi)
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Zaprzyjaźniony bywalec
iTrader: 0 Zarejestrowany: Apr 2006
![]() |
Ja się zgodze z kubą , najpierw Slova odchodzi z sędziowania a potem w "glori " chwały przychodzi i zmienia wszystko bez ustalenia z innymi , a przeważnie z kubą !! Kuba wymyślił te walki więc on ma 70% do ustalania itp.
A nie slova najpierw odchodzi a puzniej dochodzi i wszystko zmienia !
|
|
|
#8 |
|
Godlike!
Otaku
![]() ![]() |
sorry, ale możesz spytać Senu, bo to ona to wymysliła juz na nastepny dzień, jak odeszłem. A wszystko ustaliłem z Adamusem, Yio też o tym wiedział. Z kim niby miałem to ustalac? a to, ze odszedłem? moja sprawa. to mnie nie przekresla. i tak mi jeszcze za te zasady bedziecie dziekowac ;-)
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|